Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Magunkról

Ecclesia Szövetkezet

Az Ecclesia Szövetkezetet 155 katolikus pap 1951. szeptemberében alapította meg. Az elfogadott alapszabály szerint a szövetkezet célja, hogy az egyházközösségeket, plébániákat, papságot, valamint a híveket kegyszerekkel és segédeszközökkel, valamint liturgikus könyvekkel, nyomtatványokkal ellássa.
Az üzletrészek névértéke jelenleg 10.000 Ft. A szövetkezeti tag vásárlásakor 10%-os kedvezményt kap. A részjegyek után – az év gazdasági eredménytől függően – a közgyűlés által megállapított osztalék juttatható.

További részletek a Szövetkezet saját oldalán olvashatók.

 

 

Üzletünk Budapest szívében

  • Boltunkban széles választékban kínálunk keresztelőhöz, elsőáldozáshoz, bérmáláshoz, esküvőkhöz emlék- és ajándéktárgyakat, szentségi érméket, feszületeket, ikonokat, egyedi kerámiákat, fafaragásokat, rózsafüzéreket, gyertyákat, ezüsttárgyakat, szentképeket.
  • Az év ünnepeihez is mindent megtalálhat üzletünkben: betlehemek, karácsonyi és húsvéti ajándéktárgyak, képeslapok, húsvéti gyertya.
  • Egyedi megrendelésre is készítünk gyertyát, ajándéktárgyakat.Varrodánk termékei: keresztelői kising, miseruhák, palástok, albák, karingek, ministráns ruhák, papi ingek, körmeneti zászlók, oltárterítők igényi szerinti méretben, baldachin.
  • Régiségek, antik tárgyak: egyházi képek, szobrok, ereklyék, antik miseruhák és apró kegytárgyak mellett kisbútor (pl. térdeplő, lámpa, házioltár) és különleges világi régiségek.
  • 2011-ben indult webáruházunk, amely 2016-ban megújult külsővel jelent meg. Folyamatosan bővülő kínálattal várjuk a virtuális térben is valódi vásárlóinkat.

 

Ecclesia Kiadó

Az Ecclesia Szövetkezet 1958 óta foglalkozik könyvkiadással. A vallásos, lelki irodalom mellett nálunk jelent meg először a Liturgikus lexikon, a Szántó Konrád féle három kötetes Egyháztörténelem, de az Ecclesia Kiadó jelentette meg a nagy bencés teológus és természettudós, Jáki Szaniszló könyveit is magyar nyelven.

A kiadó vezetője: Prof. Dr. Török Csaba, elnök

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás