Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Dániel és barátai, foglalkoztató füzet - Miklya Zsolt (Parakletos Könyvesház)

Nagyítás Dániel és barátai, foglalkoztató füzet - Miklya Zsolt (Parakletos Könyvesház)
Bruttó:

890,00 Ft / db

Dániel és barátai, foglalkoztató füzet - Miklya Zsolt (Parakletos Könyvesház) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Dániel és barátai, foglalkoztató füzet - Miklya Zsolt (Parakletos Könyvesház) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Dániel története a gyerekkorában kezdődik. Hiszen ha nem olyan okosan, erős hittel kerül ifjúként a Babiloni birodalomba, aligha lett volna belőle a hit bajnoka. Mert bajnok lett Dániel, három barátjával együtt. Olyan próbákat állt ki Istenbe vetett hitük, amire csak igazi bajnokok képesek.

A gyerekek ezekkel a hitpróbákkal ismerkedhetnek meg a füzet történetein, feladatain és játékain keresztül. Segítségükkel kedvet kaphatnak a Biblia olvasásához is. A játékokat pedig érdemes kipróbálni.

 

Történetek:

Dániel Jeruzsálemben, Dániel és barátai Babilonban, Nebukadneccar álma a szoborról, Három férfi a tüzes kemencében, Nebukadneccar álma a kivágott fáról, Bélsaccar lakomája, Dániel az oroszlánok vermében, A hű és okos szolga

 

Játékok:

Szív-ugróiskola, Városmalom, Névmemória, Dániel-konyha, Titokfogó, Betűmágia, Szoborkereső – szoborépítő, Tűz-víz-levegő, Levélkirakó, Árnyképjáték, Láthatatlan írás, Három törvény, Oroszlánsimogató, Bölcsesség-társas.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás