Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Az elveszett bárány és más történetek Jézustól - Bob Hartman/Kállai Nagy Krisztina (Harmat Kiadó)

Nagyítás Az elveszett bárány és más történetek Jézustól - Bob Hartman/Kállai Nagy Krisztina (Harmat Kiadó)
Bruttó:

3 200,00 Ft / db

Az elveszett bárány és más történetek Jézustól - Bob Hartman/Kállai Nagy Krisztina (Harmat Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Az elveszett bárány és más történetek Jézustól - Bob Hartman/Kállai Nagy Krisztina (Harmat Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Amikor Jézus példázatok mesélésébe kezdett, minden alkalommal kíváncsi hallgatóság gyűlt össze körülötte. Történetei sokszor egyszerű emberekről szóltak, máskor a különböző vallási vezetők hibáiról és gyengeségeiről. Egy dolog azonban közös volt bennük: mindben különleges, mélyebb üzenet rejtőzött Isten országának titkairól.

Közös mesélésre vagy egyéni olvasásra egyaránt kiválóan alkalmas ez a könyv, hiszen Bob Hartman remek érzékkel, a gyerekek számára is befogadható formában adja vissza a példázatok értelmét és hangulatát.

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás