Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Megyek... és meggyógyítom! Betegségről és szenvedésről, reményről és örömről, az élet értelméről - Kerényi Lajos (Szent Gellért Kiadó)

Nagyítás Megyek... és meggyógyítom! Betegségről és szenvedésről, reményről és örömről, az élet értelméről - Kerényi Lajos (Szent Gellért Kiadó)
Bruttó:

980,00 Ft / db

Megyek... és meggyógyítom! Betegségről és szenvedésről, reményről és örömről, az élet értelméről - Kerényi Lajos (Szent Gellért Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Megyek... és meggyógyítom! Betegségről és szenvedésről, reményről és örömről, az élet értelméről - Kerényi Lajos (Szent Gellért Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Lajos atya a kórházakat, elfekvőket járva találkozik azokkal, akik életük utolsó ajándékaként találkoznak Jézussal…

 

,,A testi orvosok kitűnő munkája kevés az emberi lét megválaszolásához és értelmessé tételéhez. Íme itt vagyunk mi, lelki orvosok! Értjük és tudjuk hivatásunkat. Megyünk, szolgálunk és olyan életet hirdetünk, amit még a betegség, sőt a halál sem vehet el azoktól, akik jóakarattal az igazi Életet keresik…”

 

Nyolcadik, revideált kiadás

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás