Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Az én békémet adom nektek: A szexuális sebek gyógyítása a szentek segítségével - Dawn Eden (Sarutlan Kármelita Nővérek)

Nagyítás Az én békémet adom nektek: A szexuális sebek gyógyítása a szentek segítségével - Dawn Eden (Sarutlan Kármelita Nővérek)
Bruttó:

1 900,00 Ft / db

Az én békémet adom nektek: A szexuális sebek gyógyítása a szentek segítségével - Dawn Eden (Sarutlan Kármelita Nővérek) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Az én békémet adom nektek: A szexuális sebek gyógyítása a szentek segítségével - Dawn Eden (Sarutlan Kármelita Nővérek) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Tizenéves korában elvesztette a hitét és agnosztikus lett. Húszas éveiben, az 1990-es években rockzenei lapokba írt, együttesekkel készített interjút, továbbá zenei szakértőként jelent meg az FX tévé műsorában. Később több New York-i lapnál is dolgozott, többek között a New York Post-nál és a Daily News-nál. Harmincegy éves korában drámai megtérésen ment keresztül, keresztény lett, és végül belépett a katolikus egyházba. Jelenleg Washington DC-ben él. 2010-ben mesterfokozatot szerzett teológiából a domonkosok tanulmányi házában, most a doktorátusára készül. Több ezer egyetemistának és fiatal felnőttnek beszélt már a tisztaságról és a megtérésről egész Észak-Amerikában és külföldön.

 

„Ez a könyv nem egyszerűen leplezetlen valóságábrázolás, hanem tanúságtétel Isten szeretetéről, tanúságtétel a reményről, hogy Isten megadja a kegyelmet az újrakezdéshez. Bátorítás, hogy kiszabadulhatsz megfertőzött múltadból. Isten minden helyzetből képes szabaddá tenni téged. Egy olyan könyvet tartunk a kezünkben, amelynek szerzője elfogadta élete valóságát, és az Úr békéjét sugározza.”

 

Bíró László püspök

 

(A Kármel látóhatára s.)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás