Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Karácsonyi meglepetés - Melody Carlson (Lazi Könyvkiadó)

Nagyítás Karácsonyi meglepetés - Melody Carlson (Lazi Könyvkiadó)
Bruttó:

2 890,00 Ft / db

Karácsonyi meglepetés - Melody Carlson (Lazi Könyvkiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Karácsonyi meglepetés - Melody Carlson (Lazi Könyvkiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Mit tennél, ha az, akit édesapádnak gondoltál, egyszer csak elárulná, hogy születésedkor örökbe fogadtak, mindössze pár héttel azelőtt, hogy szülőanyád autóbalesetben meghalt? És ha megtudnád, hogy a valódi nagymamád ott él a közeledben?

Christine Bradley, a tizenéves lány pontosan ebben a helyzetben találta magát, miután az édesanyjának gondolt nő elhunyt. Aztán néhány év elteltével úgy döntött, elindul feltárni valódi gyökereit. Arra azonban, amivel a múltjába vezető úton szembesülnie kellett, egyáltalán nem volt felkészülve. A vér szerinti családjával való karácsonyra időzített találkozása számos meglepetéssel szolgált mindannyiuk számára, amelyek közül azonban nem mindegyik volt kellemes. Vajon képes-e Christine – és persze „új” családja – megbékélni a múlttal, elfogadni a jelent és vágyni a jövőt?

Melody Carlson veszteségről, felépülésről és elfogadásról szóló legújabb regényében nemcsak erre, hanem a család legszebb karácsonyi ajándékára is fény derül.

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás