Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A Szeplőtelen lovagja - Válogatás Szent Maximilian Kolbe írásaiból és gondolataiból (Etalon Kiadó)

Nagyítás A Szeplőtelen lovagja - Válogatás Szent Maximilian Kolbe írásaiból és gondolataiból (Etalon Kiadó)
Bruttó:

2 990,00 Ft / db

A Szeplőtelen lovagja - Válogatás Szent Maximilian Kolbe írásaiból és gondolataiból (Etalon Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A Szeplőtelen lovagja - Válogatás Szent Maximilian Kolbe írásaiból és gondolataiból (Etalon Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Maximilian Kolbe - Auschwitz keresztény áldozata

„A szeplőtelen lovagja” egy különleges válogatás Maximilian Kolbe  írásaiból és gondolataiból. Böjte Csaba előszavával, a kötet végén képmelléklet is található.

„Kolbe atya áldásra tárta karjait, s az egész világért imádkozva szeretettel bemutatta Istennek saját életáldozatát....Imádkozik, zsoltárokat énekel, szentéllyé nemesíti a koncentrációs tábort! Önként vállalt szenvedésével megszenteli nemcsak azt a sötét pincét ahol utolsó óráit töltötte, hanem mindannyiunkat, az egész világot!...Kolbe atya egy igaz ember, egyik fogolytársa a következőket mondta róla: A páter haláláról az egész táborban beszéltek. Ő nem csak egy embert mentett meg az életnek: tettével sokakban fölébresztette a bátorságot ahhoz, hogy túléljék a tábort. Fel tudta ébreszteni bennünk az emberi jóságba vetett hitet....”

(Böjte Csaba)

„Az a szent, akinek a környezetében az emberek szentté válnak!”

(Szent Maximilian Kolbe)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás