Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A KÖNYÖRÜLETESSÉG PAPJA I-II. duplalemezes DVD-csomag (Etalon Film Kft.)

Nagyítás A KÖNYÖRÜLETESSÉG PAPJA I-II. duplalemezes DVD-csomag (Etalon Film Kft.)
Bruttó:

2 990,00 Ft / db

A KÖNYÖRÜLETESSÉG PAPJA I-II. duplalemezes DVD-csomag (Etalon Film Kft.) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A KÖNYÖRÜLETESSÉG PAPJA I-II. duplalemezes DVD-csomag (Etalon Film Kft.) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Don Carlo Gnocchi olasz pap életéről készült ez a megrázó és igaz történet. Don Gnocchi – akit a könyörületesség papjának is neveznek – áldozatos életével nagyon sok embernek nyújtott segítséget. Diákjait követve – hogy osztozzon sorsukban és szenvedéseikben - részt vett a II. világháborúban, és imádságokkal, példamutatással segítette őket. A harcok lezárulását követően minden energiájával a háborús árvák és özvegyek életének a megkönnyítésén fáradozott. Ebben az izgalmas és fordulatos filmben Daniele Liotti hiteles szerepformálásában a 20. századi keresztény történelem egyik legnépszerűbb alakjának az élete került feldolgozásra.

 

Extrák: Magyar nyelvű interaktív menü, Közvetlen jelenetválasztás, Filmbemutatók, Képgaléria, Belső melléklet, Interjú az alkotókkal

 

(Sugárzó Életek 21-22.)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás