Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Hol van Isten a bajban? Gondolatok a hitről és a szenvedésről - Richard Leonard SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó)

Nagyítás Hol van Isten a bajban? Gondolatok a hitről és a szenvedésről - Richard Leonard SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó)
Bruttó:

1 900,00 Ft / db

Hol van Isten a bajban? Gondolatok a hitről és a szenvedésről - Richard Leonard SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Hol van Isten a bajban? Gondolatok a hitről és a szenvedésről - Richard Leonard SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Évek óta vártam arra, hogy kézbe vehessek egy ilyen könyvet.

 

Nem túlzás azt állítani, hogy a Hol van Isten a bajban? elolvasása után az ember másként kezdi látni az életét. Richard Leonard már az első lapokon leszögezi, hogy nem tudományos értekezést kíván írni a szenvedés teológiájáról. Könyvében inkább őszinte és szívélyes gesztussal fordul azokhoz, akik életük során megismerték a szenvedést – vagyis mindenkihez.

 

Richard Leonard a barátom, és az egyik legkiválóbb jezsuita, akit ismerek. Művelt, kiváló előadókészséggel van megáldva, együtt érző, jó humora van, ráadásul a rend legaktívabb tagjai közé tartozik. […] Egyvalamit azonban a legtöbben biztosan nem tudnak róla. Mégpedig azt, hogy a családja testközelből megismerte a szenvedést. A könyve is erről szól. A szenvedés váratlanul, érthetetlenül és hatalmas erővel tört a családjára, s ezután már egyikük sem volt olyan, mint korábban, Richard sem. Aki elolvassa az életének erről az időszakáról kifejtett gondolatait, az sem lesz már olyan, mint azelőtt.

 

Részlet James Martin SJ (a Jezsuita spiritualitás című könyv szerzője) előszavából

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás