Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Odatartozás: Kiút a megkötözöttségből - Dennis Linn/Sheila Fabricant Linn/Matthew Linn SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó)

Nagyítás Odatartozás: Kiút a megkötözöttségből - Dennis Linn/Sheila Fabricant Linn/Matthew Linn SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó)
Bruttó:

3 500,00 Ft / db

Odatartozás: Kiút a megkötözöttségből - Dennis Linn/Sheila Fabricant Linn/Matthew Linn SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Odatartozás: Kiút a megkötözöttségből - Dennis Linn/Sheila Fabricant Linn/Matthew Linn SJ (Ursus Libris/Jezsuita Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A kötet szerzői évtizedek óta együtt dolgozó lelkigondozók, illetve lelkivezetők. A keresztény spiritualitás és a pszichológia ötvözésével nyújtanak segítséget a kilábaláshoz a különféle függőségek és más kényszeres viselkedések hálójából. A függőségek tapasztalataik szerint az elszenvedett bántalmazásokban gyökereznek, és úgy tekintenek rájuk, mint az önmagunkhoz, másokhoz, a világhoz és a saját felfogásunk szerinti Istenhez való kapcsolódás tőlünk telhető kísérleteire. A felépülési folyamat összekapcsolódik azzal, hogy rátalálunk az odatartozás jobb és egészségesebb módjára.

 

„A tizenkét lépéses felépülési program zsenialitása abban rejlik, hogy megosztjuk tapasztalatainkat azáltal, hogy elmondjuk egymásnak a saját történeteinket. Bill Wilson életrajzának ismertetése után a könyv többi részében saját történeteinket osztjuk meg. Mivel keresztények vagyunk, és felépülésünk részben belső gyógyító ima révén történt, megosztjuk azt is, hogyan tapasztaltuk meg Jézus gyógyító szeretetét. Azért tesszük ezt, mert ez a leghitelesebb módja annak, hogy Istenről beszéljünk úgy, ahogyan mi felfogjuk őt. Ugyanakkor a tizenkét lépéses program mindenkinek szabadságot ad, hogy a saját felfogása szerint értelmezze Istent. Bill Wilson tudta, hogy az egészséges vallásos hit csak a szabadság légkörében fejlődhet, sohasem kényszerből.”

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás