Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Miért van szenvedés? A nagy kérdés Istenhez - Johannes B. Brantschen (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK

Nagyítás Miért van szenvedés? A nagy kérdés Istenhez - Johannes B. Brantschen (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK
Bruttó:

1 800,00 Ft / db

Miért van szenvedés? A nagy kérdés Istenhez - Johannes B. Brantschen (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Miért van szenvedés? A nagy kérdés Istenhez - Johannes B. Brantschen (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Miért van ez a sok szenvedés – ha meggyőződésünk szerint Isten hatalmas és jóságos? A kérdés ősrégi, mégis minden nemzedékben újra felbukkan, és minden hívő embernek nekiszegeződik. Bár számtalanul sok remek válasz született a múltban és adódik ma is, egy ponton végül mindegyik adós marad a végső magyarázattal.

Amikor Johannes B. Brantschen beszélni mer a szenvedésről, akkor nem próbálja meg agyonmagyarázni a szenvedést vagy akár olcsó vigaszt nyújtani a szenvedőknek. Pusztán arra vállalkozik, hogy velük együtt érezve, de megszólítva az egészségeseket és a „boldogokat” is, utánagondoljon a szenvedés titkának.

A könyv nyílt és őszinte tájékozódása segíthet eligazodnunk, hogy keresztény hittel hogyan lehet szembenézni a szenvedés tapasztalatával.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás