Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Reggeli prédikációk II. - Ferenc pápa/Antonio Spadaro (Helikon Kiadó)

Nagyítás Reggeli prédikációk II. - Ferenc pápa/Antonio Spadaro (Helikon Kiadó)
Bruttó:

3 999,00 Ft / db

Reggeli prédikációk II. - Ferenc pápa/Antonio Spadaro (Helikon Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Reggeli prédikációk II. - Ferenc pápa/Antonio Spadaro (Helikon Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Ferenc pápa már a megválasztását követő napokban egyértelművé tette, hogy kiemelten fontos feladatának tekinti a hívőkkel való szoros, mindennapos kapcsolat kialakítását. Ezt a célt szolgálják a reggelente a hívők naponta változó kis csoportjának a Szent Márta-ház kápolnájában tartott pápai szentmisék és homíliák, melyeknek rövid összefoglalóját néhány óra múlva közzé is teszik – először a Vatikáni Rádióban és annak honlapján, majd más médiumokban is.

A jelen kötetben, amelyet megintcsak a patinás jezsuita folyóirat, a La Civiltà Cattolica főszerkesztője állított össze, a 2013 szeptembere  és 2014 márciusa közötti időszakban elhangzott pápai szentbeszédek kaptak helyet. Ezek fontosságát Ferenc pápa így fogalmazta meg: „A prédikáció nem lehet langyos, mert a prédikáció – engedjétek meg, hogy ezt mondjam – mindig arcul üt: olyan pofon, amely felráz és előrelendít minket.”

 

Fordította és az előszót írta: Tőzsér Endre SP

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás