Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A Biblia gyermekeknek - Az Ótestamentum VI. (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK

Nagyítás A Biblia gyermekeknek - Az Ótestamentum VI. (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK
Bruttó:

693,00 Ft / db
990,00 Ft / db

A Biblia gyermekeknek - Az Ótestamentum VI. (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A Biblia gyermekeknek - Az Ótestamentum VI. (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az Ótestamentum a kezdetek-kezdete, az Újszövetség a folytatása, mely a történetet továbbszőtte…
Ez a keresztény rajzfilmsorozat 12 DVD-n mutatja be a bibliai ószövetségi történeteket. A szintén kiadónk által megjelentetett, 12 részes, Újszövetség című rajzfilmsorozat epizódjaival együtt a gyermekek megismerhetik Jézus életét és a Biblia legfontosabb eseményeit.

Tűz a pusztában
Mózes, aki hercegként él Egyiptomban, segíteni próbál zsidó testvérein, ezért menekülni kényszerül az országból. Midián pusztájában vándorol, majd telepszik le, amikor Isten megjelenik neki, és megbízza őt, hogy vezesse ki népét az egyiptomi rabságból...


A Nílus vérré válik
Mózes és testvére, Áron a fáraó elé terjesztik a zsidó nép kérését és Isten akaratát: az uralkodó engedje elmenni országából Izrael fiait. A fáraó azonban ellenáll, mire Isten borzalmas csapásokkal sújtja Egyiptom földjét...


A bárány éjszakája
A kivonulás előtti utolsó éjjelen minden zsidó házban elfogyasztják a húsvéti bárányt, mialatt az Úr angyala végigvonul Egyiptom földjén. A tizedik csapást követően a fáraó szabadon bocsájtja Izrael népét, akik négyszáz évnyi fogság után végre elindulhatnak az Ígéret Földje felé.


Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás