Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A család születése avagy a megtestesült szerelem - Nényei Gáborné (Szent Gellért Kiadó)

Nagyítás A család születése avagy a megtestesült szerelem - Nényei Gáborné (Szent Gellért Kiadó)
Bruttó:

1 110,00 Ft / db
1 480,00 Ft / db

A család születése avagy a megtestesült szerelem - Nényei Gáborné (Szent Gellért Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A család születése avagy a megtestesült szerelem - Nényei Gáborné (Szent Gellért Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Boldogságra születtünk

 

Nehézségeink és küzdelmeink közepette is ott a boldogságra vezető keskeny, de megtalálható út mind egyéni mind családi életünkben. Ebben kíván az olvasók segítségére lenni a hétgyermekes és harmincegy(!) unokás szerző saját életének tapasztalataival, sok-sok igaz, néha mosolyt fakasztó, máskor mélyen elgondolkodtató, életet formáló történettel.
"Menyasszony koromban szívemben dédelgetve a szerelem csodálatos érzését, egy fiatal párt láttam a villamoson, ölükben csecsemőjükkel. Jóság és szeretet áradt körülöttük. Igen - értettem meg akkor - a szerelem olyan hatalmas és csodálatos dolog, hogy nem maradhat rejtve. Nem tűnhet el. A szerelem túlárad két szív határain...Sugárzik, ragyog, másokat is boldogít. És ami még ennél is több: megtestesül. Testté lesz. Min az Ige. Az Isten szeretet. Ahogy szívesen mondom szép magyar nyelvünkön: Az isten szerelem. Lángoló szerelem. Túláradó boldogság. Sugárzik, ragyog, másokat is boldogít. Isten túlcsorduló szerelme az egész teremtett világ. E túláradó szerelem gyümölcsei vagyunk mi is. Sőt, az Ő képe és hasonlatossága."

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás