Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Egyházi protokoll - Gyarmati Ildikó (Ecclesia)

Nagyítás Egyházi protokoll - Gyarmati Ildikó (Ecclesia)
Bruttó:

1 990,00 Ft / db

Egyházi protokoll - Gyarmati Ildikó (Ecclesia) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Egyházi protokoll - Gyarmati Ildikó (Ecclesia) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Viselkedési tanácsok hívőknek és nem hívőknek

 

Minthogy a protokoll feladata a tárgyalások gördülékenyebbé tétele, egymás hagyományainak, szokásainak megismerése és tiszteletben tartása, az egyházi protokoll és liturgia szabályainak megismerésével, egymás hagyományainak és szabályainak betartásával is ezt kell követnünk. A harmonikus kapcsolattartás, kölcsönös tisztelet nem csak a különböző egyházak (felekezetek) között fontos és követendő, de a megértés, a kölcsönös elfogadás a világi és egyházi közös rendezvények lebonyolításánál ugyanúgy igényként merül fel.

A mindennapi hivatalos, és nem hivatalos kapcsolattartás a hívők és nem hívők között az élet fontos részét képezik, s ez a kapcsolattartás akkor zökkenőmentes, ha ismerjük azokat a szabályokat, szokásokat, amivel nem sértjük meg egymást.

 

A haszonnal forgatható kötet a katolikus, a református, az evangélikus egyház illetve a zsidó felekezet világába és szokásrendszerébe nyújt bepillantást.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás