Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Isteni boldogság: A teljes élethez vezető nyolcágú út - Anselm Grün (Lazi Könyvkiadó)

Nagyítás Isteni boldogság: A teljes élethez vezető nyolcágú út - Anselm Grün (Lazi Könyvkiadó)
Bruttó:

2 689,99 Ft / db

Isteni boldogság: A teljes élethez vezető nyolcágú út - Anselm Grün (Lazi Könyvkiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Isteni boldogság: A teljes élethez vezető nyolcágú út - Anselm Grün (Lazi Könyvkiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Minden ember a boldogságra törekszik. Ebben az ókortól kezdve napjainkig megegyeznek a filozófusok, teológusok és pszichológusok éppúgy, mint nagy íróink. Anselm Grün könyve az egészséges élet spirituális gyakorlatáról és a boldogság művészetéről szól. A világirodalom egyik leghíresebb szövegében, a hegyi beszédben leírt nyolc boldogságon keresztül mutatja meg az utat, amely egy értelmes és boldog élethez vezet.

 

A szerző – a münsterschwarzachi apátság szerzetese, lelki tanácsadó és kurzusvezető, akinek könyveit több millióan olvassák világszerte – a boldogmondásokat mesterien és életközelien úgy fejti ki, mint a sikeres és egészséges élethez szükséges gyakorlat útját.

 

A könyv iránymutatást jelent mindazoknak, akik szeretnének boldogok és megelégedettek lenni, és mindezt hajlandóak – önmagukon túlmutatva – nyitottan és őszintén keresni. Maga a szerző így fogalmaz: „a boldogság rejtélyes, mélyértelmű és jelentős.”

 

Fedezzük fel együtt Anselm Grünnel a boldogság egy olyan arcát, amelyet eddig még talán nem is ismertünk!

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás