Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Imáitokba ajánljuk magunkat: A magyar jezsuiták levelei Kínából 1923-1954 (Jezsuita Kiadó/MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont)

Nagyítás Imáitokba ajánljuk magunkat: A magyar jezsuiták levelei Kínából 1923-1954 (Jezsuita Kiadó/MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont)
Bruttó:

4 200,00 Ft / db

Imáitokba ajánljuk magunkat: A magyar jezsuiták levelei Kínából 1923-1954 (Jezsuita Kiadó/MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Imáitokba ajánljuk magunkat: A magyar jezsuiták levelei Kínából 1923-1954 (Jezsuita Kiadó/MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az 1920-as évek elején a Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya úgy döntött, hogy önálló külmissziót vállal. Bő két évtized alatt negyven magyar jezsuita érkezett Kínába. Ám a misszió létrehozásához és fenntartásához szükség volt a Magyarországról érkező lelki és anyagi támogatásra is. A misszió iránti érdeklődés és támogatási kedv felkeltése és fenntartása érdekében a hithirdetők rendszeres kapcsolatban álltak rendtársaikkal és a jótevőkkel. A kötetben közölt levelek eredetileg nem a nyilvánosságnak készültek, ezért a lehető legőszintébben mutatják be a missziós élet minden szépségét és nehézségét. A kínai hétköznapok olyan részletei tárulnak az olvasó elé, amelyek hozzájárulnak a misszió és Kína történetének jobb megismeréséhez.

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás