Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Kérdések a tudomány határain - Bánó Miklós (Ecclesia)

Nagyítás Kérdések a tudomány határain - Bánó Miklós (Ecclesia)
Bruttó:

3 690,00 Ft / db

Kérdések a tudomány határain - Bánó Miklós (Ecclesia) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Kérdések a tudomány határain - Bánó Miklós (Ecclesia) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A kötet szerzője, Bánó Miklós izgalmas kalandra hívja az olvasót felvázolva folyamatosan növekvő ismereteink horizontját. A fizikus hitünk fényében rámutat a leghíresebb elméletek fejlődésére, a világegyetem kozmikus titkaira, olyan kérdéseket érintve, mint az élet kezdetei illetve az emberi gondolat eredete. Hasznos olvasmány minden széles látókörű, kérdezni bátor lélek számára.

 

"Különösen érdekes megfigyelni azokat a területeket a tudományban, ahol törés mutatkozik különböző világnézetek határainál. A mérleg egyik oldalán az Istenbe vetett hit van, a másikon annak hiánya. Ez a könyv ezekről a törésvonalakról szól. Bánó Miklós, a kassai Kísérleti Fizikai Intézet munkatársa mutatja be a fizika, a csillagászat, a genetika, a matematika és az informatika területein elért legérdekesebb eredményeket, és a filozófia fényében értelmezi őket."

 

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás