Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Pillanatfelvételek - Martos Tamás (Képmás 2002 Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK AKCIÓS ÁRON!

Nagyítás Pillanatfelvételek - Martos Tamás (Képmás 2002 Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK AKCIÓS ÁRON!
Bruttó:

1 190,00 Ft / db

Pillanatfelvételek - Martos Tamás (Képmás 2002 Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK AKCIÓS ÁRON! termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Pillanatfelvételek - Martos Tamás (Képmás 2002 Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK AKCIÓS ÁRON! termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Hogyan (ne) veszekedjünk a párunkkal?

 

Bármennyire is szeretnénk, nincs recept. Se a gyereknevelésben, se két felnőtt ember kapcsolatában, se a házasságban nincsenek a konfliktusokra alkalmazható receptek. Martos Tamás pszichológus meg sem kísérli, hogy bármiféle üdvözítő megoldást adjon. Rövid írásai egy-egy jellemző, életszerű pillanatot villantanak fel. Hol a hálószobában, hol munkába menet a kocsiban, hol vacsoránál vagy éppen tévénézés közben folyik a "harc", férjek, feleségek pengeváltása zajlik, miközben a narrátor, a pszichológus nem tesz mást, kommentálja a történteket. A jelenetek mindannyiunk számára ismerősek. Martos Tamás nem ítélkezik, nem ígéri, hogy nála a bölcsek köve, helyette szembesít. És megértő humorba ágyazott, higgadt értelmezései segítenek, hogy kikecmeregjünk a saját magunk állította csapdákból és ráismerjünk kapcsolatunk finom szövevényében önnönmagunkra. (Schäffer Erzsébet)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás