Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Játékok könyve - Kollár Zsolt/Kollár Dorottya (Ecclesia)

Nagyítás Játékok könyve - Kollár Zsolt/Kollár Dorottya (Ecclesia)
Bruttó:

5 490,00 Ft / db

Játékok könyve - Kollár Zsolt/Kollár Dorottya (Ecclesia) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Játékok könyve - Kollár Zsolt/Kollár Dorottya (Ecclesia) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Aki keresett már játékot közösségi alkalmak, csoportos foglalkozások színesebbé tételéhez, az jól tudja, milyen nehéz feladat olyan játékok kiválasztása, amelyek megfelelnek a társaság nagyságának, a körülményeknek, vagy akár a rendelkezésre álló eszközöknek, kellékeknek.

 

A Játékok könyve hiánypótló kötet mindazoknak, akik egy jól strukturált, áttekinthető és színes játékgyűjteményt szeretnének

könyvespolcukra. Az összeállítás számos közismert, hagyományos közösségi csoportos játékot (cserkész, regnumi, szentjánosbogár), valamint népi játékot tartalmaz. Elsősorban olyan játékok gyűjteménye, amelyek kevés eszközt igényelnek, nincsenek bonyolult szabályaik, így gyorsan megtanulhatóak és könnyen játszhatóak.

 

A kötet egyfajta kézikönyvként is használható: nemcsak a tizennyolc tematikus fejezet alapján, hanem a játékosok száma szerint is kereshetünk a tartalomjegyzékben. A játékok bemutatása mindig tartalmazza a szükséges eszközök és előkészületek felsorolását, a játék menetét és szabályait, valamint a leírás után olyan variációkat, amelyek segítségével az alapváltozat tovább alakítható, kombinálható. A jobb megértést számos esetben magyarázó ábrák is segítik.

 

Ezt a könyvet nemcsak közösségi vezetőknek, hitoktatóknak ajánljuk, hanem csapatépítő tréningek szervezői számára is kiváló alapanyagot nyújthat. A benne található játékok nemcsak színesebbé és vidámabbá teszik az együtt töltött időt, hanem oldják a feszültséget, megkönnyítik az ismerkedést, erősítik a csapatszellemet és öszszetartozást. Emellett iskolai osztályok, csoportok, baráti társaságok és családok is rengeteg új ötletet meríthetnek belőle.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás