Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A gyermek, akit Jézusnak hívtak I-III. díszdobozos DVD (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK

Nagyítás A gyermek, akit Jézusnak hívtak I-III. díszdobozos DVD (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK
Bruttó:

5 990,01 Ft / db

A gyermek, akit Jézusnak hívtak I-III. díszdobozos DVD (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A gyermek, akit Jézusnak hívtak I-III. díszdobozos DVD (Etalon Film Kft.) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A Jézus gyermekkoráról szóló filmtrilógia egyben. 4 lemezes különleges kiadás

 

A kezdet - Betlehemben Heródes király egy jóslat beteljesedésétől tartva megölet minden három év alatti gyermeket. A fiúval, akit Jézusnak hívtak, szülei, Mária és József  egy Egyiptom és Palesztina határán lévő kis faluba menekül. Itt találnak menedékre hét éven át. Menekülésük azonban nem ér véget, mert egy Zefír nevű fekete mágus mindenhová követi a gyermeket, és próbálja őt megölni mindenáron. A gyermeknek azonban élnie kell, hogy sorsát beteljesíthesse.

 

A titok - Jézus családjának az Egyiptomból való visszatérését követő éveit mutatja be. Jézus már ekkor kitűnik kortársai közül különleges képességeivel és emberségével. József jeruzsálemi iskolában szeretné taníttatni gyermekét, ezért a fiúval együtt Jeruzsálembe utazik. A helyek, amelyeket a gyermek Jézus meglátogat, és a személyek, akikkel találkozik, látomásokat hoznak számára elkövetkező életéről, a reá váró feladatokról és a húsvét körüli eseményekről. Így Jézus egyre inkább megérti küldetésének valódi lényegét.

 

A várakozás - A film a Szent Család küzdelmeit mutatja be középpontban a kis Jézussal, már gyermekkorában végrehajtott kis csodáival és másokat segítő cselekedeteivel. A gyermek, akit Jézusnak hívtak mondanivalójára és erkölcsi üzenetére való tekintettel elnyerte a Vatikán ajánlását, majd a legjobb televíziós filmnek járó nemzetközi Emmy-díjat is.

 

(Sugárzó Életek 35-18-27.)

 

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás