Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Zarándoklat az atyai házba - Böjte Csaba (Helikon Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNY

Nagyítás Zarándoklat az atyai házba - Böjte Csaba (Helikon Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNY
Bruttó:

2 249,25 Ft / db
2 999,00 Ft / db

Zarándoklat az atyai házba - Böjte Csaba (Helikon Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNY termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Zarándoklat az atyai házba - Böjte Csaba (Helikon Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNY termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Zúg a laptopunk, zúg az agyunk, bennünk is számtalan különböző program fut párhuzamosan, míg egyszer csak azt vesszük észre, hogy a rendszert egyre jobban belassítja, netán teljesen lefagyasztja. Sokunk sírfelirata lehetne: Itt sem nyugszik XY. Ahogy ez is: Itt nyugszik XY, mi meg otthon.

 

Muszáj ennek így lennie? Nem lehet egyszerűsíteni? Muszáj, hogy gyerekeink mókuskerekünk pörgésétől kiábrándulva elveszítsék életbátorságukat, és inkább megmaradnak a mamahotel, papabank biztonságos, kihívásmentes keretei között, nem mernek dönteni, nem köteleződnek el, mint hogy ők is hasonló ringbe szálljanak be? Muszáj, hogy a mindennapi feladatok felőröljenek vagy megfélemlítsenek, és lefagyva a töredékét végezzük el annak, amire képesek lennénk? Muszáj, hogy a fáradtságtól kiboruljunk, és egyre elviselhetetlenebbek, szeretetlenebbek legyünk?

 

Csaba testvér legújabb füveskönyve ebben a küzdelemben nyújt segítséget: hogy az önismeret segítségével megtaláljuk, melyek azok a „programok”, amiket valóban futtatnunk kell, és melyek azok, amiket nyugodt szívvel bezárhatunk. Segít, hogyan tudjuk az önneveléssel a sávszélességünket bővíteni. Derűvel biztat, hogy belevessük magunkat az élet nagy kalandjába, hogy értékesnek éljük meg a mindennapi apró-cseprő dolgaink teljesítését is.

 

És ha a rendszer belassul, netán lefagy, nincs más hátra, mint a kikapcsolás, újraindítás vagy újratelepítés. Erre szolgálnak életünkben a pihenőnapok, a vasárnapok, az ünnepek, mikor azon is elgondolkodhatunk, hogy bár futnak bennünk a programok, futunk mi magunk is, de vajon a célt látjuk-e, és jó irányba megyünk?

 

Álljunk meg, akár ezzel a könyvvel a kezünkben, hogy haladni tudjunk!

 

Karikó Éva

 

(Böjte Csaba Füveskönyvek s.)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás