Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A fal leomlik és híddá alakul: Kapcsolataink az erőszakmentesség tükrében - Isabelle és Bruno Eliat-Serck (Korda Kiadó)

Nagyítás A fal leomlik és híddá alakul: Kapcsolataink az erőszakmentesség tükrében - Isabelle és Bruno Eliat-Serck (Korda Kiadó)
Bruttó:

1 280,00 Ft / db
1 600,00 Ft / db

A fal leomlik és híddá alakul: Kapcsolataink az erőszakmentesség tükrében - Isabelle és Bruno Eliat-Serck (Korda Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A fal leomlik és híddá alakul: Kapcsolataink az erőszakmentesség tükrében - Isabelle és Bruno Eliat-Serck (Korda Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A helyes kommunikáció elsajátítása kulcsfontosságú

 

„Ez a könyv főleg abban szeretne segítségünkre lenni, hogy elhiggyük, nincs egyetlen olyan kapcsolat sem, amelyet véglegesen lezártnak kellene tekintenünk. (...) Amit a könyvben javasolunk, annak megvilágítása, hogy mi történik az ember szívében, amikor megnyílik, vagy bezárkózik a kapcsolatban. Az igazi kapcsolat valójában belső fejlődés gyümölcse.”

 

A Kitörés az erőszakból non-profit szervezet kiadványa

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás