Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A szentek kincsesháza - Szentek és boldogok imái az év minden napjára (Szent István Társulat)

Nagyítás A szentek kincsesháza - Szentek és boldogok imái az év minden napjára (Szent István Társulat)
Bruttó:

1 360,00 Ft / db
1 700,00 Ft / db

A szentek kincsesháza - Szentek és boldogok imái az év minden napjára (Szent István Társulat) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A szentek kincsesháza - Szentek és boldogok imái az év minden napjára (Szent István Társulat) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Manapság sokan panaszkodnak, hogy nem tudnak imádkozni, mert nincs idejük az elmélyedésre, nem képesek elcsendesíteni benső világukat, vagy egyszerűen csak nem tudják szavakba önteni Isten előtt érzéseiket, gondolataikat.
Ez a könyv nekik készült.
Szélesre tárja a kétezer éves Egyház lelki-szellemi kincsesházának kapuját, hogy megossza az olvasóval a legnagyobb szentek, boldogok, szentéletű férfiak és nők imáit az őskeresztény kortól a harmadik évezredig.
Sivatagi magányban élő remeték és sok millió embert vezető pápák; évszázadok gondolkodását meghatározó filozófusok és iskolázatlan férfiak, nők; koldusok és uralkodók... Kézen fognak és vezetnek bennünket napról napra az év során, hogy szavaikhoz és imáikhoz társulva mi is hasonlóképpen forduljunk a föld és ég Urához kéréseinkkel, köszönetünkkel és dicséretünkkel.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás