Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Erősebb a gyűlöletnél: Élettörténetem - Tim Guénard (Szent István Társulat)

Nagyítás Erősebb a gyűlöletnél: Élettörténetem - Tim Guénard (Szent István Társulat)
Bruttó:

1 870,00 Ft / db
2 200,00 Ft / db

Erősebb a gyűlöletnél: Élettörténetem - Tim Guénard (Szent István Társulat) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Erősebb a gyűlöletnél: Élettörténetem - Tim Guénard (Szent István Társulat) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

"Életem ugyanolyan horpadt, szétvert, mint az arcom. Csak az orrom huszonhétszer tört el. Huszonhárom törés a bokszból származik, négy pedig az apámtól. Így a legkegyetlenebb ütéseket attól kaptam, akinek kézen kellett volna fognia, és azt mondani nekem: szeretlek. Három álomnak köszönhetem, hogy életben maradtam: az egyik, hogy véghezvigyek egy hőstettet, ami előttem még senkinek sem sikerült, azaz kieszközöljem elbocsátásomat a javítóintézetből, a másik, hogy bandavezér legyen belőlem, s a harmadik, hogy meg tudjam ölni az apámat…"

A fenti szavakkal kezdi élettörténetét a szülei által elhagyott Tim Guénard. Már egészen kisgyermekként megtapasztalja a legmélyebb brutalitást és megaláztatást, a javítóintézet embertelenségét és kegyetlenségét. Mire eléri az ifjúkort, lényét erőszak és gyűlölet uralja. Ám szíve legmélyén a városi utcák bandavezéreként is érzi, hogy az élet több ennél. A szeretet utáni vágya időről időre véletlenszerű találkozásokhoz vezeti, melyek során fokozatosan megtalálja az elveszített emberséget, boldogságot. Végül egész életét felforgatja a „váratlan találkozás a Szeretettel”: Jézus Krisztussal, aki „erősebb a gyűlöletnél”, s aki irgalmasan magához öleli őt.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás