Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Hinni szép: Katolikus Családi Katekizmus (Szent József Kiadó)

Nagyítás Hinni szép: Katolikus Családi Katekizmus (Szent József Kiadó)
Bruttó:

1 000,00 Ft / db

Hinni szép: Katolikus Családi Katekizmus (Szent József Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Hinni szép: Katolikus Családi Katekizmus (Szent József Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Ha az élet kérdések elé állít, ha a fiatalok a dolgok értelmét keresik: milyen választ ad a hit? Mit tud tenni az Egyház a tisztánlátás érdekében? Igehirdetésének mi a tulajdonképpeni tartalma?
Ez a könyv felfedező útra hívja meg olvasóit, időseket és fiatalokat egyaránt. A kérdéseket komolyan vesszük. A problémákat nem kerüljük ki, de nem is állunk meg mellettük. Arról van szó, hogy a hitet a maga teljes gazdagságában, szépségében és életet hordozó, formáló erejében felfedezzük: egy könyv, amely bizakodást és örömet közöl, ajándékoz. Pastor Winfried Henze káplánként kezdte papi működését a németországi Braunschweigben, Brémában és Hildesheimben. Mint hittantanár oktatott gimnáziumokban, szakközépiskolákban és szakiskolákban.
Tizenöt évig plébánoskodott vidéken, majd két évtizeden keresztül volt a Hildesheimi Szent Gotthárd Bazilika plébánosa. A Hildesheimi Egyházmegye Újságjának szerkesztőjeként, két alkalommal nyerte el a Német Püspöki Konferencia által alapított újságírói díjat.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás