Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Út a hithez - Andrew Knowles (Agapé Kiadó)

Nagyítás Út a hithez - Andrew Knowles (Agapé Kiadó)
Bruttó:

525,00 Ft / db
700,00 Ft / db

Út a hithez - Andrew Knowles (Agapé Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Út a hithez - Andrew Knowles (Agapé Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

"Szeretnék hinni, mint te!"
Miért? Miben?Kiben? Istenben? Jézusban? E könyv konkrét valászt ad kérdéseidre. Lényegre törő. Eleven stílusú, valóságra alapozó, szókimondó, és nyitottságában az olvasóra bízza a végső döntést.
*
"Érdekes módon Jézus mindig jó viszonyban volt a társadalom kivetettjeivel, míg a vallásos emberekkel való kapcsolatát állandó surlódások jellemezték. Ennek az az oka,hogy a vallásos ember könnyen biztonságot talál a szabályok, rendeletek megtartásában, s közben megfeledkezik az élő Istenről. Mind az írástudók, mind a farizeusok követekezetesen ragaszkodtak vallásukhoz. Helyesen mondta róluk Mark Twain, hogy "jók voltak, a szó negatív értelmében". Soha nem hanyagolták el a tized fizetését, ám megfeledkeztek az igazságosság és a szeretet magasabb rendű ideáljairól..."

 

(Lion Könyvek s.)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás