Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Az ima felfedezése - Andrew Knowles (Agapé Kiadó)

Nagyítás Az ima felfedezése - Andrew Knowles (Agapé Kiadó)
Bruttó:

525,00 Ft / db
700,00 Ft / db

Az ima felfedezése - Andrew Knowles (Agapé Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Az ima felfedezése - Andrew Knowles (Agapé Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A Lion könyvek színes képekkel gazdagon illusztrált, dinamikus, mindenki számára érthető "kézikönyvek". Egyaránt szólnak "útkeresőkhöz" és a "biztos úton járókhoz".


"Olykor-olykor mindenki imádkozik. Imádkozunk,ha vizsgázni indulunk, imádkozunk, ha a felszállni készülő repülőgépen ülünk, ha a műtőbe visznek bennünket, vagy amikor pánikszerűen keressük a hatalmas áruházban elveszett kisgyermekünket. Az élet megpróbáltatásai és nehézségei gyakran késztetnek bennünket arra, hogy Istentől kérjünk segítséget. Ettől még a meggyőződéses ateisták sem mentesek. Ők is Isten felé fordulnak, ha bajban vannak, vagy ha bűnbakot keresnek az őket ért csapásokra.
Az imádságnak rengeteg módszere van, hiszen minden ember másképpen imádkozik. Nem létezik olyan szabály, amit bátran lehetne javasolni mindenkinek. Ez a könyv azonba segíthet, hogy utat találjunk az imához.

 

(Lion Könyvek s.)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás