Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

A Bibliáról a Biblia évében (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK

Nagyítás A Bibliáról a Biblia évében (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK
Bruttó:

690,00 Ft / db

A Bibliáról a Biblia évében (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) A Bibliáról a Biblia évében (Vigilia Kiadó) UTOLSÓ PÉLDÁNYOK termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Füzetünk a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola 2008. március 1-jén tartott tudományos konferenciáján elhangzott előadások szövegét tartalmazza.

A tanulmányok szerzői: Székely János, Fröhlich Ida, Gaál Endre, Pecsuk Ottó, Zsengellér József, Jelenits István SchP és Török Csaba.

„Sokszor és sokféleképpen szólt Isten az ősatyákhoz a próféták által, most a végső időkben pedig Fia által szólt hozzánk (Zsid 1,1). Amint a Betlehemben született gyermekben Isten megtestesült Fiát imádjuk, úgy a Szentírásban mi, keresztények Isten Szavát, Isten Igéjét tiszteljük. Hisszük és valljuk, hogy az ószövetségi jövendölések Isten ígéretei voltak, amelyek Jézus Krisztusban teljesedtek be: Ő a Szentírás megértésének a kulcsa. Az ember sok mindent megtudhat a világról, fölismerheti még Isten létét is, azonban Isten üdvözítő tervét csak az Ő kinyilatkoztató szavából ismerhetjük meg.”

 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Biblia Évének kezdetére kiadott körleveléből

 (Sapientia Füzetek 14.)

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás