Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Gyermek született nékünk! Elmélkedések és imádságok a Megtestesülés misztériumáról - Barsi Balázs OFM (Szent Gellért Kiadó)

Nagyítás Gyermek született nékünk! Elmélkedések és imádságok a Megtestesülés misztériumáról - Barsi Balázs OFM (Szent Gellért Kiadó)
Bruttó:

1 800,00 Ft / db

Gyermek született nékünk! Elmélkedések és imádságok a Megtestesülés misztériumáról - Barsi Balázs OFM (Szent Gellért Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Gyermek született nékünk! Elmélkedések és imádságok a Megtestesülés misztériumáról - Barsi Balázs OFM (Szent Gellért Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Balázs atya ebben a kötetben több oldalról is bemutatja Karácsony misztériumát mint a keresztény hit központi titkát, s gondolataival egyszerre segít elmélyíteni adventi készületünket és karácsonyi ünneplésünket.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás