Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Örömet hozzak, hol gond tanyázik - Beszélgetés Beer Miklós püspökkel (Magánkiadás)

Nagyítás Örömet hozzak, hol gond tanyázik - Beszélgetés Beer Miklós püspökkel (Magánkiadás)
Bruttó:

2 990,00 Ft / db

Örömet hozzak, hol gond tanyázik - Beszélgetés Beer Miklós püspökkel (Magánkiadás) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Örömet hozzak, hol gond tanyázik - Beszélgetés Beer Miklós püspökkel (Magánkiadás) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Dr. Beer Miklós váci megyés püspök és Réti József új könyve a népszerű Szeressek ott, ahol gyűlölnek című interjúkötet folytatása. Beer püspök a tőle megszokott közvetlen hangon, derűvel és bölcsességgel válaszol a ma emberét foglalkoztató kérdésekre a második részben is, amely számtalan új témát és a korábbinál is több személyes történetet tartalmaz Váctól Esztergomig, Budapesttől Pilismarótig. Beszél a teremtésről, a lélekről, a lelkiismeretről, a feltámadásba vetett hitről, kitér az emberi aggodalmaskodásra, az isteni gondviselésre, a gyereknevelésre, az ifjúság körében megélt évtizedes tapasztalataira, miközben nem kerüli meg a kényesnek, tabunak számító kérdéseket sem. Izgalmas gondolatokat oszt meg egyebek mellett arról is, hogyan kell érteni Jézus szavait: bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek. „Olyan szépen és boldogan élhetnénk, ha tényleg keresztények lennénk, és nem csupán vallásosak. Szünet nélkül lehetőségünk van felfedezni, mennyi jót tehetnénk, családi kapcsolatainkban, a munkahelyünkön, bárhol az életünkben” – fogalmaz Beer Miklós.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás