Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Mysterium fidei: A szentmise katekézise - Verbényi István/Sztankó Attila (Új Ember Kiadó)

Nagyítás Mysterium fidei: A szentmise katekézise - Verbényi István/Sztankó Attila (Új Ember Kiadó)
Bruttó:

2 190,00 Ft / db

Mysterium fidei: A szentmise katekézise - Verbényi István/Sztankó Attila (Új Ember Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Mysterium fidei: A szentmise katekézise - Verbényi István/Sztankó Attila (Új Ember Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Verbényi István kanonok úr egy nagyszabású monográfia elkészítésén fáradozott, de romló egészségi állapota miatt kénytelen volt lemondani e tervéről, ezért elhatározta, hogy megírja a szentmise rövid és közérthető katekézisét. Az Új Ember Kiadó gondozásában most megjelent könyve egyfajta liturgikus kalauz, amelynek segítségével elmélyülhetünk hitünk szent titkának ismeretében és ünneplésében. A Római Misekönyv Általános Rendelkezéseihez fűzött szakszerű magyarázatai kifejtik az egyes liturgikus cselekmények történeti hátterét, világos útmutatást adnak a megtartandó és a kerülendő megoldási kísérletekkel kapcsolatban, megjegyzései pedig, nem nélkülözik a lelkipásztori okosságot, a józanságot és a figyelmességet.

 

Sztankó Attila e könyv szerkesztése és a hiányzó részek kiegészítése során messzemenően figyelembe vette István atya szakmai irányelveit, amelyek közül kiemelkedik az Egyház, a Boldogságos Szűzanya, valamint a liturgia iránti szeretet, hűség és engedelmesség.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás