Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Születésnap közeleg - Balás Béla (Szent Gellért Kiadó)

Nagyítás Születésnap közeleg - Balás Béla (Szent Gellért Kiadó)
Bruttó:

980,00 Ft / db

Születésnap közeleg - Balás Béla (Szent Gellért Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Születésnap közeleg - Balás Béla (Szent Gellért Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az ékszereket leltározzák, az ingatlanokat telekkönyvezik, a rózsák már virágkarneválra is eljuthatnak, a kutyák akár filmhősökké válhatnak - de csakis az emberek ünneplik születésnapjukat. Mi ugyanis sorsot élünk, azt is egyedien, ismételhetetlenül. Akinek sokan, soká emlegetik életét, annak az életműve volt felejthetetlen. Ezért van újból és újból karácsony.
A hittudományok művelői egytől egyig állítják, hogy Jézus a mentésünktől függetlenül is eljött volna hozzánk. Ha nem lett volna szükség nagypéntekre, karácsony akkor is lett volna, hiszen a Jóisten eredeti tervrajza szerint a világ nem Kórháznak készült, hanem Templomnak, az élet Laboratóriumának. Az első karácsonykor ezt hirdették az angyalok, s ezt visszhangozzák a későbbi ünnepek.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás