Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Szabadon és hűségesen Krisztusban: Szerelem - házasság - család keresztény szemmel - Szabó Ferenc SJ (Szent Gellért Kiadó)

Nagyítás Szabadon és hűségesen Krisztusban: Szerelem - házasság - család keresztény szemmel - Szabó Ferenc SJ (Szent Gellért Kiadó)
Bruttó:

980,00 Ft / db

Szabadon és hűségesen Krisztusban: Szerelem - házasság - család keresztény szemmel - Szabó Ferenc SJ (Szent Gellért Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Szabadon és hűségesen Krisztusban: Szerelem - házasság - család keresztény szemmel - Szabó Ferenc SJ (Szent Gellért Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A híres jezsuita páter legújabb művében a keresztény szerelem és házasság témakörét járja körbe a tőle megszokott gondos alapossággal, érthető, mai nyelven. Rávilágít az új erkölcsteológia vitatott kérdéseire, és megismerhetjük a 2014. őszi rendkívüli szinódus fontos részleteit.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás