Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Fürkésszétek! - Az Isten jeleit kémlelő megszentelt személyeknek (Új Ember Kiadó)

Nagyítás Fürkésszétek! - Az Isten jeleit kémlelő megszentelt személyeknek (Új Ember Kiadó)
Bruttó:

1 190,00 Ft / db

Fürkésszétek! - Az Isten jeleit kémlelő megszentelt személyeknek (Új Ember Kiadó) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Fürkésszétek! - Az Isten jeleit kémlelő megszentelt személyeknek (Új Ember Kiadó) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

E kötet a megszentelt személyeket összefogó szentszéki kongregáció levele, amely az egyéni és közösségi reflexiót kívánja elősegíteni a megszentelt élet évében. Az első levélhez hasonlóan tele van bátorító szavakkal. Bár a megszentelt élet a világ sok szegletében "sötét éjszakán " megy keresztül, Isten mai prófétáinak mégsem a búslakodás, az aggodalmaskodás vagy az ítélkezés a feladata, hanem az intenzív és szenvedélyes keresés. Felemelt fejjel, szívükben örömmel, rendíthetetlen hittel kell fürkészniük a látóhatárt. El kell indulniuk, úton kell lenniük az ismeretlen felé. Az Úr suttogását, elhaladásának neszeit kell felismerniük. Isten hívása (vocatio) a mai világ provokációin keresztül érkezik hozzájuk. A mai világban, a történelem mai szakaszában kell az Istennel együtt élt élet szépségéről tanúságot tenniük. Nem máshol, nem máskor, hanem itt és most. Találó bibliai párhuzamok és főként Ferenc pápa gondolatai segítik az elmélyült reflexiót.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás