Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Kavicsszínháztól a bibliai terepasztalig - Kreatív bibliai játékok 2. (Parakletos Könyvesház)

Nagyítás Kavicsszínháztól a bibliai terepasztalig - Kreatív bibliai játékok 2. (Parakletos Könyvesház)
Bruttó:

841,50 Ft / db
990,00 Ft / db

Kavicsszínháztól a bibliai terepasztalig - Kreatív bibliai játékok 2. (Parakletos Könyvesház) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Kavicsszínháztól a bibliai terepasztalig - Kreatív bibliai játékok 2. (Parakletos Könyvesház) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Kézművesség, vizualitás, a színház eszköztárára épülő kreatív játékok. Kavicsszínház, gallyszínház, üvegszínház, árnyszínház, régészeti ásatás, terepasztal hozzák közelebb a múltat.

A Mindent a szemnek, mindent a kéznek című sorozat célja, hogy fejlessze a gyermekek kreativitását, bátorságot merítsenek az itt bemutatott ötletekből, merjenek próbálkozni új, szokatlan anyagokkal, alkotó módon tudjanak élni a véletlen adta lehetőségekkel.

Játék közben ismerjék meg a bibliai történeteket, azonosuljanak a szereplőkkel.

Kedves Felnőttek, a füzet Önöknek is szól. A játékok elkészítésén kívül történeti háttérről, régészeti, bibliai vonatkozásokról is olvashatnak. Mindez gondolatébresztő lehet a foglalkozások tervezéséhez, és beszélgetések alapjául szolgálhat a gyermekeikkel, unokáikkal, tanítványaikkal, mindenkivel a maga szintjén.

A játékok készítésénél hagyják a gyerekeket bátran kísérletezni, hadd valósítsák meg az elképzeléseiket. Menet közben ötlet ötletet szül, így válnak majd alkotó szellemű, autonóm felnőttekké.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás