Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Suttognak a bástyák: Misztériumjáték Dr. Batthyány-Strattman László életéről - Tibola Imre/Unger Ilona (Szombathelyi Egyházmegye/Ecclesia)

Nagyítás Suttognak a bástyák: Misztériumjáték Dr. Batthyány-Strattman László életéről - Tibola Imre/Unger Ilona (Szombathelyi Egyházmegye/Ecclesia)
Bruttó:

100,00 Ft / db

Suttognak a bástyák: Misztériumjáték Dr. Batthyány-Strattman László életéről - Tibola Imre/Unger Ilona (Szombathelyi Egyházmegye/Ecclesia) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Suttognak a bástyák: Misztériumjáték Dr. Batthyány-Strattman László életéről - Tibola Imre/Unger Ilona (Szombathelyi Egyházmegye/Ecclesia) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Az ifjúsági előadásra szánt színpadi misztériumjáték a szentéletű orvos, Dr. Batthyány-Strattman László életét mutatja be.

 

Dr.  Batthyány-Strattmann László körmendi szemorvos élete ma is példakép lehet az ifjúság számára, mely szomjazva keresi az igazságot és az igaz emberséget. Ez a színdarab azt láttatja, hogy csak mások önzetlen szolgálata vezet el a boldogság igazi forrásához, Istenhez. Erről a hősies szeretetről "suttognak legendát egymásnak a bástyák" ma is a körmendi várkastélyban, ahol a herceg legszebb és legtermékenyebb éveit élte.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás