Kategóriák
Ecclesia honlap
Slabbinck
Szent István ház - Róma
Ecclesia facebook

Derűs ébredés teakeverék (80 g)

Nagyítás Derűs ébredés teakeverék (80 g)
Bruttó:

1 950,00 Ft / db

Derűs ébredés teakeverék (80 g) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Derűs ébredés teakeverék (80 g) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Csipkebogyó: „Több C-vitamint tartalmaz, mint bármely más vad vagy kerti gyümölcs, valamint bármely főzeléknövény. Általános erősítő legyengült állapotban vagy különböző betegségek után.” (Rápóti-Romváry: Gyógyító növények)

Teakeverék összeállításánál alkalmazták az un. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket,  ha  célszerűen  keverünk  össze  (gyógynövény  társítás),  akkor  erősebb  hatást  érünk  el,  mintha  a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”.

Derűs ébredés: a napi C vitamint a csipkebogyó biztosítja, amit a körömvirágszirom bélrendszerre gyakorolt jótékony hatásával egészítettünk ki.

Összetevők: csipkebogyó, körömvirágszirom.

Elkészítés: Készítheti hagyományosan forrázással is, viszont a C-vitamin és egyéb gyümölcssavak kioldódása érdekében előnyösebb hideg vízben legalább 12 órát áztatni. Ezt követően ismét felmelegíthető! Személyenként egy csészényi vízhez (2 dl) 1 -2 teáskanálnyi teakeveréket adhatunk.

Származási hely: Magyarország.

Visszajelzés
A Ecclesia Szövetkezet webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás